3/F de talentenbouw, Shiqiao Subdistrict, Xiacheng-District, Hangzhou China
Thuis

Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

1 2
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.
Buitendeur Buitendeurweergeven van Hoofdweg

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JBEC
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 20% - 30%

Co. van de de Brugtechniek van Jiangsujiuzhou, Ltd (binnenkort als JBEC wordt geroepen) ligt in Huashan-Dorp, Yaoqiao-Stad, Nieuw District van mooie stad die-- Zhenjiang, Jiangsu-Provincie. Het behandelt een gebied van 80.000 vierkante meters. Het verkeer is zeer geschikt. Het is 30 kilometers vanaf Changzhou-Luchthaven en vijf kilometers van Huning-de Uitgang van Autosnelwegentrance&. Door Trein is het slechts 1 uur vanaf Shanghai, de grootste stad van China.

 

Ons geregistreerd kapitaal is de Yuan van RMB22 miljoen, en nu heeft JBEC meer dan 100 miljoen Yuans in totale activa. De jaarlijkse productiecapaciteit kan bereiken meer dan 50,000MT.  JBEC heeft meer dan 200 personeelsleden en arbeiders globaal en meer dan 50 professionele en technische personeel. Wij nodigen hogere ingenieurs en specialisten van van de het Staalstructuur van China de Verenigingswethouder en Wetenschappelijke afdeling van het Algemene Materiaal als onze adviseurs, en greep technische communicatie vergaderingentijd aan tijd uit. 

 

Bovenal, niet als andere bedrijven, bijna wordt iedereen die delen en mechanische toebehoren machinaal bewerken vervaardigd in onze eigen winkel aangezien wij professionele machineslijn en geschoolde arbeiders binnen hebben.  Op deze wijze, kan de kwaliteit, kosten en levertijd worden verzekerd die de invloed van andere buitenfactoren elimineert.  

 

Wij hebben de ISO-het Beheersysteemauthentificatie van de 9001:2000 Internationale Kwaliteit overgegaan. Het bedrijf wordt geadviseerd als Demonstratie van Kwaliteitsbewaking door de Post van de de Kwaliteitsobservatie van China;  De veilige Productie ging Eenheid door de stadsoverheid vooruit, Industrieel en de Commerciële Hulponderneming door de stads Industriële en Commerciële Dienst in 2016, rangschikt a-onderneming van Arbeidsbescherming door de Dienst van de stadsarbeid in 2016, de vennootschapsbelastingskrediet van A van Zhenjiang-stad in 2007.  Tegelijkertijd verklaren wij het octrooi van de technologieproductie en de praktische productie van de Uitgeruste Brug van het Wegstaal aan de Nationale Dienst van het KennisEigendomsrecht.

 

Onze hoofdproductie is diverse op staal-gebaseerde bruggen, waarin het Type van Vestingmuur de Staalbrug de meeste voordelen is. Ondertussen ontwikkelen wij nieuwe modellen van diverse prefabstaalbruggen met de absorptie en de ontwikkeling van de overzichtstechnologie.  

 

Wij keuren de de Bouwtechnische voorschriften van de Wegbrug (JTL041200) door het Ministerie van te verwerken Mededelingen goed, en maken de staalbrug, die eenvoudig-gestructureerd, gemakshalve-vervoerde, sterk-geschikte, goed-geruilde, snelle bouw, en reusachtige lading is. Het wordt wijd etc. gebruikt in nationaal defensiemateriaal, vloed het vechten, vervoer, irrigatiewerkzaamheden, spoorweg. Wij specialiseren ons ook in etc. het produceren van het afgeleide product van de brug van staalvestingmuur, zoals paneelspeld, niet genormaliseerde dwarsbalk, brugdek, de vrouwelijke post van het eind post, mannelijke eind, brugzetel, grondplaat, versterkte snaar, klem. Alle het machinaal bewerken toebehoren van het type van Vestingmuur brug worden gedaan door ons, die de kwaliteit, kosten en levertijd kunnen controleren.

 

Ons bedrijf ondernam de bouw van de nationale zeer belangrijke Dienst van de de Spoorwegbrug van China van de projectenvorm, de Tunnelverkeer van China en de Dienst van de Spoorwegshanghai van China. En de kwaliteiten zijn vrij goed. Wegens de goede kwaliteit, wordt onze productie uitgevoerd wijd wordwidely als de landen van Noord-Amerika, van Europa, van Zuid-Amerika, van het Midden-Oosten, van Oceanië, van Afrika en van Azië zoals Chili, Costa Rica, Ecuador, Canana, Australië, Nieuw Zeeland, Laos, Angola, Saudi-Arabië, Polen, Roemenië, Kenia, Nigeria, Bangladesh en Myanmar enz.  Zo worden wij wijd ontvangen en door de internationale markten ontvangen.

 

Om de eisen van de markt tevreden te stellen, ook overbruggen wij opstelling een hurend bedrijf in 2016, dat huurt het Stuk van Vestingmuur en een volledige reeks van staal. Het vormt ook een professionele brug oprichtend groep. Tegenwoordig, heeft de Brug van Jiangsu Jiuzhou een supermarkt van staalbrug gevormd die ontwerp, het maken, het passen, het huren, vervoer om een eerste tariefonderneming combineert te worden.

 

Het bedrijf zal neemt volledige voordelen van flexibel mechanisme en de sterke technische kracht, marktgericht is, aanhankelijkheid eerst aan de „klant, kwaliteit eerst en integriteitsbeheer“ als kwaliteitsbeleid en „kwaliteit en creditability“ als ondernemingsprincipe om ervoor te zorgen dat de klantenvereisten voldaan aan zijn en hen in de vraag naar producten en de dienst vertalen. Het verleent de producten en de dienst van uitstekende kwaliteit voor klanten en probeert zijn beste om band tot stand te brengen en de geloofwaardigheid, het eminente professionele personeel verrijken, leidt tot voordelen met wetenschappelijk beheer en geavanceerde technologie om tot een eersteklas onderneming van de staalstructuur te leiden.

 

Nu heeft JBEC een strategische samenwerking met professionele structureel staaltechniek specialist geroepen Hangzhou BEROEMD Co. van de Staaltechniek, Ltd (FASECbuildings) bereikt en een win-win samenwerking gerealiseerd.

 

Ten slotte zouden wij willen benadrukken dat wij kunnen diverse vervaardiging die van het normen structurele staal doen zich van de normale norm van China, aan de norm van Europa, de standaard, Britse BS Norm van Amerika, de norm van Australië Nieuw Zeeland AS/NZS en staal gebaseerde brugbouw op de eis van verschillende cliënten uitstrekken.

 

JBEC is bereid om beter met u morgen te creëren!  Warm welkome diverse clinets of van Binnenlandse of Internationale markt om ons te bezoeken!

Contactgegevens
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tomy.Gao

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)