Bericht versturen
3/F de talentenbouw, Shiqiao Subdistrict, Xiacheng-District, Hangzhou China
Thuis

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

1 2
Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company
USEU-Fabrieksweergeven Fabrieksbuitenkant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JBEC
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 20% - 30%

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company (binnenkort als USEU wordt geroepen) ligt in Yuancun-Dorp, Xindeng-Stad, Fuyang-District, Hangzhou-stad, Zhejiang-Provincie die. Het behandelt een gebied van 80.000 vierkante meters. Het verkeer is zeer geschikt. Het is 50 kilometers vanaf Hangzhou-Luchthaven en vijf kilometers van Fuyang-de Uitgang van Autosnelwegentrance&. Door Trein is het slechts 1 uur vanaf Shanghai, de grootste stad van China.

 

Ons geregistreerd kapitaal is RMB 10 miljoen Yuans, en nu heeft USEU meer dan 100 miljoen Yuans in totale activa. De jaarlijkse productiecapaciteit kan bereiken meer dan 90,000MT.  USEU heeft meer dan 200 personeelsleden en arbeiders globaal en meer dan 50 professionele en technische personeel. Wij nodigen hogere ingenieurs en specialisten van van de het Staalstructuur van China de Verenigingswethouder en Wetenschappelijke afdeling van het Algemene Materiaal als onze adviseurs, en greep technische communicatie vergaderingentijd aan tijd uit.

 

 

Bovenal, niet als andere bedrijven, bijna wordt iedereen die delen en mechanische toebehoren machinaal bewerken vervaardigd in onze eigen winkel aangezien wij professionele machineslijn en geschoolde arbeiders binnen hebben.  Op deze wijze, kan de kwaliteit, kosten en levertijd worden verzekerd die de invloed van andere buitenfactoren elimineert.

  

 

Wij hebben de de ISO-het Beheersysteemauthentificatie van de 9001:2000 Internationale Kwaliteit, Kwalificatie van Amerika AWS D1.1, Certificatie en1090-2 en iso3834-2 Europa de standaardcertificatie van het lassensysteem overgegaan.  Het bedrijf wordt geadviseerd als Demonstratie van Kwaliteitsbewaking door de Post van de de Kwaliteitsobservatie van China;  De veilige Productie ging Eenheid door de stadsoverheid vooruit, Industrieel en de Commerciële Hulponderneming door de stads Industriële en Commerciële Dienst in 2016, rangschikt a-onderneming van Arbeidsbescherming door de Dienst van de stadsarbeid in 2016, de vennootschapsbelastingskrediet van A van Hangzhou-stad.  Tegelijkertijd verklaren wij het octrooi van de technologieproductie en de praktische productie van de Uitgeruste Brug van het Wegstaal aan de Nationale Dienst van het KennisEigendomsrecht.

 

Onze hoofdproductie is diverse structurele staalfabriekenvervaardiging en op staal-gebaseerd bruggenontwerp/vervaardiging, waarin de modulaire het type van Vestingmuur Staalbrug het meest algemeen gebruikt is.  Ondertussen ontwikkelen wij nieuwe modellen die van die diverse prefabstaalbruggen met de absorptie en de ontwikkeling van de overzichtstechnologie, maar niet omvatten in de bundelbrug, de kokerbalken, boogvormige brug, viaduct enz. worden beperkt.

  

 

Wij keuren de de Bouwtechnische voorschriften van de Wegbrug (JTL041200) door het Ministerie van te verwerken Mededelingen goed, en maken de staalbrug, die eenvoudig-gestructureerd, gemakshalve-vervoerde, sterk-geschikte, goed-geruilde, snelle bouw, en reusachtige lading is. Het wordt wijd etc. gebruikt in nationaal defensiemateriaal, vloed het vechten, vervoer, irrigatiewerkzaamheden, spoorweg. Wij specialiseren ons ook in etc. het produceren van het afgeleide product van de brug van staalvestingmuur, zoals paneelspeld, niet genormaliseerde dwarsbalk, brugdek, de vrouwelijke post van het eind post, mannelijke eind, brugzetel, grondplaat, versterkte snaar, klem. Alle het machinaal bewerken toebehoren van het type van Vestingmuur brug worden gedaan door ons, die de kwaliteit, kosten en levertijd kunnen controleren.

 

Ons bedrijf ondernam de bouw van de nationale zeer belangrijke Dienst van de de Spoorwegbrug van China van de projectenvorm, de Tunnelverkeer van China en de Dienst van de Spoorwegshanghai van China. En de kwaliteiten zijn vrij goed. Wegens de goede kwaliteit, wordt onze productie uitgevoerd wijd wordwidely als de landen van Noord-Amerika, van Europa, van Zuid-Amerika, van het Midden-Oosten, van Oceanië, van Afrika en van Azië zoals Chili, Costa Rica, Ecuador, Canana, Australië, Nieuw Zeeland, Laos, Angola, Saudi-Arabië, Polen, Roemenië, Kenia, Nigeria, Bangladesh en Myanmar enz.  Zo worden wij wijd ontvangen en door de internationale markten ontvangen.

 

Om de eisen van de markt tevreden te stellen, ook overbruggen wij opstelling een hurend bedrijf in 2016, dat huurt Bailey Piece en een volledige reeks van staal. Het vormt ook een professionele brug oprichtend groep. Tegenwoordig, heeft de Brug van Jiangsu Jiuzhou een supermarkt van staalbrug gevormd die ontwerp, het maken, het passen, het huren, vervoer om een eerste tariefonderneming combineert te worden.

 

Het bedrijf zal neemt volledige voordelen van flexibel mechanisme en de sterke technische kracht, marktgericht is, aanhankelijkheid eerst aan de „klant, kwaliteit eerst en integriteitsbeheer“ als kwaliteitsbeleid en „kwaliteit en creditability“ als ondernemingsprincipe om ervoor te zorgen dat de klantenvereisten voldaan aan zijn en hen in de vraag naar producten en de dienst vertalen. Het verleent de producten en de dienst van uitstekende kwaliteit voor klanten en probeert zijn beste om band tot stand te brengen en de geloofwaardigheid, het eminente professionele personeel verrijken, leidt tot voordelen met wetenschappelijk beheer en geavanceerde technologie om tot een eersteklas onderneming van de staalstructuur te leiden.

 

Nu als grootste aandeelhouder van USEU, BEROEMDE wordt Steel Engineering Company toegekend om de enige agent van het de uitvoerproject voor allerlei marktverrichting te zijn overzee.

 

 

Ten slotte zouden wij willen benadrukken dat wij kunnen diverse vervaardiging die van het normen structurele staal doen zich van de normale norm van China, aan de norm van Europa, de standaard, Britse BS Norm van Amerika, de norm van Australië Nieuw Zeeland AS/NZS en staal gebaseerde brugs ontwerp & bouw op de eisen van verschillende cliënten uitstrekken.

 

USEU is bereid om beter met u morgen te creëren!  Warm welkome diverse clinets of van Binnenlandse of Internationale markt om ons te bezoeken!

Contactgegevens
Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.Gao

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)