Bericht versturen
3/F de talentenbouw, Shiqiao Subdistrict, Xiacheng-District, Hangzhou China
Thuis

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

1 2
Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company
USEU-Fabrieksweergeven Fabrieksbuitenkant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JBEC
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 20% - 30%

Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company (kortweg USEU genoemd) ligt in Yuancun Village, Xindeng Town, Fuyang District, Hangzhou stad, Zhejiang Provincie.Het verkeer is erg handig.Het ligt op 50 kilometer afstand van Hangzhou Airport en op vijf kilometer afstand van Fuyang Motorway Entrance & Exit. Met de trein ligt het op slechts 1 uur afstand van Shanghai, de grootste stad van China.

 

Onze geregistreerde kapitaal is RMB 10 miljoen Yuan, en nu USEU hebben meer dan 100 miljoen Yuan in totale activa.De USEU heeft in totaal meer dan 200 personeelsleden en werknemers en meer dan 50 beroeps- en technisch personeel.We nodigen senior ingenieurs en specialisten uit van China Steel Structure Association Raadgever en wetenschappelijke afdeling van de General Equipment als onze consultants,en van tijd tot tijd technische communicatievergaderingen houden.

 

Het belangrijkste is dat, in tegenstelling tot andere bedrijven, bijna alle bewerkingsonderdelen en mechanische accessoires in onze eigen werkplaats worden geproduceerd, omdat we een professionele machinelijn en geschoolde werknemers hebben.Op deze manier., de kwaliteit, de kosten en de levertijden kunnen worden gewaarborgd waardoor andere externe factoren worden uitgesloten.

 

We hebben de ISO 9001:2000 International Quality Management System Authentication, America AWS D1.1 Qualification,Certificering EN1090-2 en ISO3834-2 Europese standaardHet bedrijf wordt aanbevolen als Demonstratie van Kwaliteitsmanagement door China Quality Observation Station; Veilige Productie Geavanceerde Eenheid door de stadsregering,Industrieel en commercieel hulpbedrijf door het stadsbedrijf Industrieel en commercieel bureau in 2016, Rank A onderneming van Arbeidsbescherming door de stad Arbeidsbureau in 2016, Een zakelijke belastingkrediet van Hangzhou stad.Tegelijkertijd verklaren we het octrooi van de technologie productie en de praktische productie van de uitgeruste weg staal brug aan de Nationale Kennis Eigendomsrecht Bureau.

 

Onze belangrijkste productie is de fabricage van verschillende staalfabrieken en het ontwerpen/fabriceren van bruggen op basis van staal, waarbij de modulaire Bailey-staalbrug het meest wordt gebruikt.Ondertussen ontwikkelen we nieuwe modellen van verschillende prefab stalen bruggen met state-of-the-art technologie absorptie en ontwikkeling, met inbegrip van maar niet beperkt tot tralies, blokbalken, boogvormige bruggen, bovenbruggen, enz.

 

We nemen de technische regels van het Ministerie van Communicatie aan om de stalen brug, die eenvoudig gebouwd is, gemakkelijk te transporteren, te verwerken en te maken.sterk geschiktHet wordt veel gebruikt in nationale defensieapparatuur, overstromingsbestrijding, transport, irrigatiewerken, spoorwegen enzovoort.We zijn ook gespecialiseerd in het produceren van de afgeleide product van staal Bailey brug, zoals panel pin, niet-standaard oversteek, brugdek, vrouwelijke eindpost, mannelijke eindpost, brug zitplaats, basisplaat, versterkt akkoord, clip enzovoort.Alle bewerkingsapparatuur van de Bailey brug is zelf gemaakt., die de kwaliteit, kosten en levertijd kan controleren.

 

Ons bedrijf heeft de bouw van nationale sleutelprojecten ondernomen van China Railway Bridge Bureau, China Tunnel Traffic en China Railway Shanghai Bureau.Vanwege de goede kwaliteit, onze producties worden breed geëxporteerd wereldwijd zoals Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Oceanië, Afrika en Azië landen zoals Chili, Costa Rica, Ecuador, Canada, Australië,Nieuw-Zeeland, Laos, Angola, Saoedi-Arabië, Polen, Roemenië, Kenia, Nigeria, Bangladesh en Myanmar enz.

 

Om aan de vraag van de markt te voldoen, hebben we in 2016 een verhuurbedrijf opgericht dat Bailey Piece en een complete set van stalen bruggen verhuurt.Tegenwoordig., Jiangsu Jiuzhou Bridge heeft een supermarkt van stalen brug gevormd die ontwerp, productie, montage, verhuur, transport combineert om een eersteklas onderneming te worden.

 

Het bedrijf zal ten volle profiteren van het flexibele mechanisme en de sterke technische kracht, marktgericht zijn, de klant eerst volgen, quality first and integrity management” as the quality policy and “quality and creditability” as the enterprise tenet to ensure that customer requirements are satisfied and translate them into the demands for products and serviceHet biedt de hoogwaardige producten en diensten voor klanten en probeert zijn best te doen om band en geloofwaardigheid te creëren, het uitstekende professionele personeel te verrijken,creëert voordelen met wetenschappelijk management en geavanceerde technologie om een eersteklas staalstructuuronderneming te creëren.

 

Als grootste aandeelhouder van USEU is FAMOUS Steel Engineering Company nu de enige uitvoerprojectagent voor alle soorten buitenlandse marktoperaties.

 

Ten slotte willen we benadrukken dat we in staat zijn om verschillende normen structurele staal fabricage variërend van normale China standaard, Europa standaard, Amerika standaard, Britse BS standaard,Australië Nieuw-Zeeland AS/NZS-standaard en op staal gebaseerde bruggen ontwerpen en bouwen op basis van de eisen van verschillende klanten.

 

USEU is bereid om samen met u een betere toekomst te creëren!

Contactgegevens
Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.Gao

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)