3/F de talentenbouw, Shiqiao Subdistrict, Xiacheng-District, Hangzhou China
Thuis

Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd. Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.
Productie Lichtkrant
Het machinaal bewerken van Delenlijn
De Brugcomité van staalvestingmuur onder het Schilderen Behandeling
De delen van de structureel staalbrug onder vervaardiging

Productie Lichtkrant

Dit is Één Productielijn Kort Weergeven. Wij hebben verscheidene lijnen beschikbaar samen met volledige reeksen van het machinaal bewerken van delenvervaardiging in winkel.

Het machinaal bewerken van Delenlijn

Dit is de algemene mening van onze het machinaal bewerken delenproductielijn. Na fotocompressie, kan het echt niet het totale goed standpunt weergeven, welkome cliënten om ons voor betere plaatsgetuige te bezoeken.

De Brugcomité van staalvestingmuur onder het Schilderen Behandeling

Het de Brugcomité van staalvestingmuur onder het Schilderen Behandeling, natuurlijk het het schilderen merk en de kwaliteit kan vanaf de keus van de cliënt divers zijn. Ook kan de hete ondergedompelde galvaniserende behandeling ook de optie zijn.

De delen van de structureel staalbrug onder vervaardiging

De delen van de structureel staalbrug onder vervaardiging. velen verschillende machines zijn beschikbaar bij plaats om volledige reeks van de vervaardiging van brugdelen te doen.

 • lopende band
  • Niet als andere bedrijven, bijna wordt iedereen die delen en mechanische toebehoren machinaal bewerken vervaardigd in onze eigen winkel aangezien wij zo vele prachtige machines en arbeiders binnen hebben. Op deze wijze, kan de kwaliteit, kosten en levertijd worden verzekerd die de invloed van andere buitenfactoren elimineert. Heet warm alle vrienden en cliënten van Internationale markt welkom om ons te bezoeken.

   

   

  • Over het algemeen hebben wij twee productiewinkels, waarin, één van de oude winkel hoofdzakelijk voor diverse het machinaal bewerken delenvervaardiging van de brug is. Vijf minuten dichtbij de oude winkel, is er een andere nieuwe winkel die veel grotere productiecapaciteit voor de belangrijkste vervaardiging van het bruglichaam is. Diverse niet genormaliseerde aangepaste structurele staalfabrieken kunnen hier ook worden vervaardigd. 

   

  • Een reeks van het machinaal bewerken van hulpmiddelen als boring, het snijden, boring, die enz. is beschikbaar allen in onze oude winkel voor de vervaardiging van brugcomponenten malen.

   

  • Wij kunnen diverse normenvervaardiging doen die zich van de normale norm van China, volgens de norm van de EU van Europa, de standaard, Britse BS Norm van Amerika ASTM, standaard het structurele staalvervaardiging van Australië Nieuw Zeeland AS/NZS en staal gebaseerde brugbouw op de eis van verschillende cliënten uitstrekken.

   

   

 • OEM / ODM

  Wij kunnen de OEM productiedienst voor binnenlandse of Internationale geëerde cliënten in verschillende beroemde nodig merken doen. 

   

  Na bepaling van het vereiste van vervaardigingsnormen vooraf, kunnen wij strikt door het verblijven en aan de geachte behoefte van de klanten voldoen.  

   

  Het werkingsgebied van OEM behalve diverse vervaardiging die van het normen structurele staal zich van de normale norm van China, volgens de norm van Europa, de standaard, Britse Norm van Amerika, de norm van Australië uitstrekken Nieuw Zeeland, kunnen wij een reeks van staal gebaseerde bruggenbouw met inbegrip van ook doen:

   

  De Brug van de viaduct voetgang

  De Bruggen van de structureel Staalweg
  Het Structurele Staalbruggen van het spoorweggebruik
  De Bruggen van de structureel Staalstraal
  De brug van structureel Staalvestingmuur
  De Brug van de structureel StaalKokerbalk

  Boogvormige Structureel Staalbrug
  Samengestelde Straal Lanceringsbrug
  De kabel-gebleven Brug van Structureel Staalsuspention
  Structureel Staal Drijvende Brug
  De Brug van de structureel Staalbundel

  De brug van het structureel Staal delta-Been
  De balkbrug van de dekplaat
  Door de brug van de plaatbalk
  Etc.

   

  Denk om verhouding op lange termijn met Binnenlandse/Internationale gebiedsreuzen te bouwen!

   

   

 • R & D

  Ons bedrijf verklaart het octrooi van de technologieproductie en de praktische productie van de Uitgeruste Brug van het Wegstaal aan de Nationale Dienst van het KennisEigendomsrecht.

   

  Onze hoofdproductie is diverse op staal-gebaseerde bruggen, waarin het Type van Vestingmuur de Structureel Staalbrug de meeste voordelen is. Ondertussen ontwikkelen wij nieuwe modellen van diverse prefabstaalbruggen. 

   

  Wij keuren de de Bouwtechnische voorschriften van de Wegbrug (JTL041200) door het Ministerie van te verwerken Mededelingen goed, en maken de staalbrug, die eenvoudig-gestructureerd, gemakshalve-vervoerde, sterk-geschikte, goed-geruilde, snelle bouw, en reusachtige lading is.

   

  Het wordt wijd etc. gebruikt in nationaal defensiemateriaal, vloed het vechten, vervoer, irrigatiewerkzaamheden, spoorweg. Wij specialiseren ons ook in etc. het produceren van het afgeleide product van de brug van staalvestingmuur, zoals paneelspeld, de vrouwelijke post van het eind post, mannelijke eind, brugzetel, grondplaat, versterkte snaar, klem. Alle het machinaal bewerken toebehoren van het type van Vestingmuur brug worden gedaan door ons, die de kwaliteit, kosten en levertijd kunnen controleren.

   

  Nochtans, moet de vervaardigingsnorm vooraf worden bepaald.

   

  Wij kunnen diverse standaardvervaardiging doen die zich van de normale norm van China, aan de norm van Europa, de standaard, Britse Norm van Amerika, standaard het structurele staalvervaardiging van Australië Nieuw Zeeland AS/NZS en staal gebaseerde brugbouw uitstrekken.

Contactgegevens
Jiangsu Jiuzhou Bridge Engineering Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tomy.Gao

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)