Bericht versturen
3/F de talentenbouw, Shiqiao Subdistrict, Xiacheng-District, Hangzhou China
Thuis Nieuws

10 belangrijke gebeurtenissen in de staalindustrie in 2019

Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
Van goede kwaliteit De militaire Brug van Vestingmuur voor verkoop
de goede teamleden bieden op tijd altijd begroting aan en beantwoorden vragen met geduld, grote baan!

—— Donald Mcwayne

Ik voel volledig respecteerd wanneer het nemen met Gunst en zij gaf altijd het beste advies. De eerste partij gekregen brugpanelen is ook groot. dankt allen.

—— Joseph Alexander

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
10 belangrijke gebeurtenissen in de staalindustrie in 2019
10 belangrijke gebeurtenissen in de staalindustrie in 2019

De „10 belangrijkste gebeurtenissen van de van Staal China industrie“ zijn als volgt:

01. Xi Jinping inspecteert de voorbereidingen voor de Winterolympics van Peking in Shougang-Park, Shijingshan
Op 1 Februari, inspecteerden Xi Jinping, de Algemeen secretaris van het Centrale Comité van CPC, de Voorzitter van de Staat, en de Voorzitter van de Centrale Militaire Commissie de voorbereidingen voor de Winterolympics van Peking en de Winter Paralympics in het Shougang-Park van Shijingshan.
Xi Jinping zei dat het runnen van de Winterolympics en Paralympics van Peking een belangrijke gebeurtenis voor de partij en het land is. Het is noodzakelijk het concept groene, gedeelde, open, en eerlijke Olympics volledig om uit te voeren, volledig het duurzame gebruik van trefpunten, en hoge normen overwegen. Voltooi alle voorbereidingstaken met hoogte - kwaliteit.

02. Diepgaand thematisch onderwijs in de staalindustrie
Overeenkomstig de verenigde plaatsing van het Partij Centrale Comité, op 17 Juni, hielden het Partijcomité van het Ijzer van China en de Staalindustrievereniging een vergadering van de de mobiliseringsplaatsing van het themaonderwijs van „niet de originele bedoeling vergeet en de opdracht“ herinnert om het themaonderwijs van het systeem van de Staalvereniging te mobiliseren. Hij Wenbo, secretaresse van het Partijcomité van de Staalvereniging, richtte de vergadering. De hoektand Changan, de leider van de thematische die onderwijs en begeleidingsgroep de industrievereniging door SASAC bij wordt gecontacteerd, en de leden van de stuurgroep, woonden de vergadering bij en leidden het werk.
Sinds het begin van Juni, hebben China Baowu, Angang-de Groep, Hegang, TISCO, Valin, Angang, Nangang en andere bedrijven de conferentie van de de mobiliseringsplaatsing van het themaonderwijs van „doen n't vergeten het originele hart, herinneren de opdracht“, en actief uitgevoerde daarmee verband houdende activiteiten bijeengeroepen. Het heeft een sterke impuls ingespoten om de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van ondernemingen en de industrieën te bevorderen.

03. Het symposium die de 70ste verjaardag van het oprichten van de Volksrepubliek China te vieren in de staalindustrie 15 staalbedrijven wordt gehouden gaf een groene verklaring uit
Op 7 September, werd een symposium om de 70ste verjaardag te vieren van het oprichten van de Volksrepubliek China in de staaldieindustrie gehouden door de het Ijzer en het Staalindustrievereniging wordt van China en door het Metallurgische Persagentschap van China wordt ondernomen gesponsord die. Met het thema van „Nieuwe Era, Nieuw Staal, en Nieuwe Reis“, vierde het symposium de 70ste verjaardag van Nieuw China, en vatte diep de 70-jaar geschiedenis van de van Staal China industrie, vooral sinds het 18de Nationale Congres van de Partij, in de „innovatie, de coördinatie, groen, de openheid“ onder de begeleiding van het nieuwe ontwikkelingsconcept, de nieuwe bereikte verwezenlijkingen en de nieuwe bereikte ontwikkeling samen; geleid door Xi gedachte die van Jinping van collectivisme met Chinese kenmerken in de nieuwe era, zich verheugt op en een groot beeld van de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit in de toekomst trekt.
Op de vergadering, ondertekenden 15 Chinese staalbedrijven met inbegrip van China Baowu en Angang-Groep ook en gaven gezamenlijk het „van de het Staalonderneming van China Groene de Ontwikkelingsmanifest“ onder de getuige van de Staalvereniging uit, als nieuw uitgangspunt voor het Staal van China om het concept groene ontwikkeling in de nieuwe era uit te voeren. De conferentie gaf ook de eerste film het „Staal van de staal de industriepropaganda van China maakt vrij de Wereld“ geproduceerd door het Metallurgische Nieuws van China, en het „het Staal van China Intelligente vooruitzicht-Toekomstige die Staal DreamWorks van de Productieontwikkeling“ Beter door de Staalvereniging wordt gefilmd.

04. Yu Yong wordt voorzitter van de Vereniging van het Wereldstaal
Op 15 Oktober, werd de lokale tijd, op de Conferentie van het de Wereldstaal van 2019 in Monterrey, Mexico, Yu Yong, Partijsecretaresse en Voorzitter van het Ijzer en Staalgroep, officieel de 41ste voorzitter van de Vereniging van het Wereldstaal.
De staalvereniging zei in de felicitatiebrief: „Ik geloof dat de transformatie en de bevordering van het Staal van China en de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit nieuwe impuls voor de vooruitgang van de wereld staalindustrie kunnen verstrekken.“

05. De reorganisatie van „BMW“, Xintian-Staal vastgesteld zeil
Op 19 September, werd de het ondertekenen ceremonie van de herstructurerende uitvoeringsovereenkomst tussen de Groep van China Baowu en van het Ijzer en van het Staal van Maanshan gehouden in Hefei, Anhui. Na de reorganisatie, zal China Baowu de „van de krommingsboog en pijl“ ruimtelay-out, met een productiecapaciteit bijna 100 miljoen ton perfectioneren.
Begin Januari, ging de justitiële hervorming van Bosteel-Groep officieel de uitvoeringsfase in. De gereorganiseerde Xintian-Staalgroep plaatste officieel zeil. De Delonggroep, die aan de gemengde hervorming van Bosteel-Groep door „gerechtelijke reorganisatie“ deelneemt, heeft een staalproductiecapaciteit van 30 miljoen ton, die de eerste echelon van de industrie ingaan.

06. Adviezen bij het Bevorderen van de Implementatie van ultra Lage Emissies in de Ijzer- en staalindustrie
Op 28 April, gaven vijf ministeries en commissies met inbegrip van het Ministerie van Ecologie en Milieu gezamenlijk de „Adviezen bij het Bevorderen van de Implementatie van Ultra-Low Emissies in de Ijzer- en staalindustrie uit“. De van staal China industrie heeft een groene revolutie in ultra-low emissies gelanceerd. Een groep staalbedrijven zoals Shougang, TISCO, Angang, Baosteel, het Ijzer van Hegang Tangshan & Staal, Hegang-het Ijzer & Staal, Hegang-het Ijzer & Staal, Delong-het Ijzer & Staal, Zhongtian-het Ijzer & het Staal hebben vele moeilijkheden, bevorderde ultra-low emissietransformatie overwonnen en het lood in het verkrijgen van doorbraak genomen.
Op 26 Juli, openbaarden het Ministerie van Ecologie en het Milieu dat het ministerie ondernemingen heeft geclassificeerd die ultra-low emissies als Klasse A. hebben bereikt. Dergelijke ondernemingen te hoeven om geen maatregelen te treffen om productie te beperken of productie tegen te houden wanneer het antwoorden aan streng verontreinigd weer deze winter.

07. Belangrijke vooruitgang is geboekt in technologische innovaties zoals waterstofmetallurgie
Op 15 Januari, ondertekende China Baowu een Kaderovereenkomst over Strategische Samenwerking in Kern energie-Waterstof productie-Metallurgische Koppelingstechnologie met het Nationale Kernbedrijf van China en Tsinghua-Universiteit om de belangrijke kern metallurgische de industriealliantie van de wereld gezamenlijk te bouwen en kernenergietechnologie te combineren met staaluitsmelting en de industrie van het steenkoolchemische product. Proceskoppeling om ultra-low emissies van kooldioxide te bereiken.
„Bereikte het Metallurgische die Nieuws van China“ op 4 September, het team van Jiugang wordt gemeld Wang Minghua een belangrijke doorbraak in het op kolen gebaseerde onderzoek van de waterstofmetallurgie. Op 6 September, werd het Jiugang-Groep het Onderzoekinstituut van Hydrometallurgical onthuld.
Op 18 September, werden het hervatten van 2 miljoen ton van staalproductie bij het Ijzer en het Staal van Jianlong Baotou in Binnenmongolië en de beginceremonie van Binnen van de de niet-ontploffingsoven van Mongolië Saispu de uitsmeltingsproject gehouden bij het Ijzer en het Staal van Jianlong Baotou. Dit project is een zeer belangrijk project van de scherp-randtechnologie dat van traditionele „koolstofmetallurgie“ aan nieuw type „waterstofmetallurgie“ omzet.
Op 22 November, Hesteel-ondertekenden de Groep en de Italiaanse tenovagroep (tenova) een Memorandum van overeenstemming (MOU) en waren het ermee eens dat de twee partijen gezamenlijk Jingcheng zullen ontwikkelen om het eerste de waterstof metallurgische demonstratieproject van de wereld met een schaal van 1,2 miljoen ton gezamenlijk te ontwikkelen en te bouwen.
In de era van „het maken van steenkool door waterstof“, nemen het ijzer en de staalondernemingen in China de grotere verantwoordelijkheid over en zullen zeker een actievere rol spelen.

08. Het het beheersteam werd van het Hegangstaal toegekend het „model van The Times“
Op 25 April, kondigde het Propagandaministerie van het Centrale Comité van de Communistische Partij van China de geavanceerde akten van het beheersteam van aan het Servische Bedrijf van Hegang-Groep aan de gehele maatschappij in de „Radio Modelversiezaal“ van de Centrale Radio en TV-Post, die hen de titel van „Model van de Tijd“ geeft. De centrale Propagandaafdeling prijste het het beheersteam van Hesteel Saigang als loyale vakman van het „Riem en Weg“ initiatief en de internationale capaciteitssamenwerking, en een pioniersmodel voor het deelnemen aan de internationale concurrentie en samenwerking en actief het integreren in globale ontwikkeling.
Op 1 Mei, verzond de Staalvereniging een brief om het beheersteam van Hesteel Saigang met wordt toegekend het „model van The Times“ geluk te wensen.

09. Het Staal van China steunt een aantal nationale super projecten
Op 25 September, werd de Internationale Luchthaven van Peking Daxing officieel gezet in verrichting; op 2 December, werd de Chinees-Russische Oostelijke Aardgasleiding gezet in verrichting; op 17 December, schip van de dragershandong van China het eerste in eigen land-gemaakte, dat volledig van Chinees staal werd gemaakt, was de officieel vermelde… van Staal China industrie heeft bijgedragen tot het steunen van het nationale super project.
Onder hen, heeft Peking Daxing de Internationale die Luchthaven, als „Zeven wordt bekend van de Nieuwe Wereld“ benieuwd is, al in eigen land geproduceerd staal. Het totale die staal in eind complexe alleen wordt gebruikt heeft 450.000 ton bereikt; in de Chinees-Russische Oostelijke Aardgasleiding achter de succesvolle verrichting, verstrekten het Ijzer & het Staal van Anshan, Shagang, Baosteel, Wuhan-het Ijzer & Staalco., Ltd, Shougang, het Ijzer & het Staal van Benxi, het Ijzer & het Staal van Baotou, Nangang, Hualing Xianggang, Hualing Henggang, Pangang, Hegang Wugang en andere bedrijven het project. Bijna 800.000 ton staal.
Deze tonen volledig de merkmacht van het Staal van China aan. Op 10 Mei, de derde Chinese merkdag, publiceerde het Metallurgische Nieuws van China het „Uitstekende Merk van de Staalonderneming“, het „Uitstekende Merk van de Staalonderneming“, het „Uitstekende Merk van de de Productieonderneming van het Bouwstaal“, en het „Uitstekende Merk van de de Productieonderneming van het Bouwstaal“ in 2019. „En“ de Leverancier van het de Technologiemerk van het Staalmateriaal“.

10. 5G de technologie bevordert slimme productie van staalbedrijven
2019 is het „eerste jaar“ van het commerciële gebruik van 5G. Dit jaar, staalbedrijven greep de kans met beide handen aan om de toepassing van 5G-technologie te bevorderen, die de de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van het bedrijf intelligente productie en bevorderde.
Op 18 Juli, ondertekenden het Ijzer & het Staal van Hebei, China Mobile, en Huawei een strategische samenwerkingsovereenkomst in Shijiazhuang, Hebei, om tot een benchmark voor de staalindustrie „gezamenlijk te leiden 5G + intelligente productie“.
Op 22 Juli, met de Communistische de Partijsecretaresse en de Voorzitter Chen die Derong van China gemakkelijk de knoop op het IPAD-scherm drukken, begon de convertor van Nr 3 van de Staalfabricageinstallatie van Nr 1 van Baoshan-Basis, 3.000 meters weg, officieel verre „de één-knoop staal producerende“ wijze. Met behulp van 5G-technologie, is de één-klik van China Baowu verre de „siderurgie“ een werkelijkheid geworden.
Op 23 Juli, volgens het Metallurgische Nieuws van China, Angang-ondertekende de Groep een strategische kaderovereenkomst van 5G met het Bedrijf van China Mobile Liaoning en ZTE-Bedrijf.
Bovendien bevorderde een groep staalbedrijven zoals het Ijzer & het Staal van Baotou, het Ijzer & het Staal van Zhongtian, en Hualing Xianggang ook de toepassing van 5G-technologie, die de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van ondernemingen bevorderen.

Bartijd : 2020-01-03 15:35:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company

Contactpersoon: Mr. Tomy.Gao

Tel.: 86-571-87688170

Fax: 86-571-56389287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)